Vápniková ión-selektívna elektróda (so zosilňovačom)

Kód senzora: CA-BTA

senzor CA-BTA

Popis

Vápniková ión-selektívna elektróda (VISE) je určená na meranie koncentrácie vápnika (Ca2+) vo vodných roztokoch. Údaje z VISE môžu dobre indikovať tvrdosť vody (ako Ca2+). Koncentrácia vápnika môže vystupovať aj ako koncový indikátor v titráciách tvrdej vody EDTA-Ca/Mg.
VISE má kombinovanú, gélovú elektródu bez možnosti doplnenia náplne. Rovnako ako iné membrány ión-selektívnych elektród vyrobené z PVC materiálu, aj táto membrána vo VISE má limitovanú životnosť. VISE má ale vymeniteľný modul, a tak môžete starú membránu jednoducho vymeniť za novú. 
Tip: Odporúčame nekupovať náhradné moduly VISE v príliš veľkom predstihu. Ak sú dlho skladované, môže tiež dôjsť ku skráteniu ich očakávanej životnosti. Dôležité upozornenie: Ión-selektívne elektródy vyžadujú pre dosiahnutie požadovaných výsledkov správnu techniku merania a dôkladnú kalibráciu.
Kalibračné roztoky: V balení elektródy sú kalibračné roztoky vysokého a nízkeho bodu kalibrácie po 30 ml. Kalibračné roztoky sa dajú dokúpiť v 500 ml baleniach.

Existuje verzia tejto elektródy s BNC konektorom (CA-BNC), vhodná na použitie s bezdrôtovým elektródovým zosilňovačom GW-EA.

Technické údaje

Interferujúce ióny: Pb2+, Hg2+, Sr2+, Cu2+, Ni2+, NH3, Na+, L1+, K+, Ba2+, Zn2+, Mg2+. Rozsah pH: 2 až 8. Teplotný rozsah: 0 až 40°C. Sklon kalibrácie elektródy: +26 mV. Vnútorný odpor elektródy: 100 MΩ. Hĺbka minimálneho ponoru: 2,8 cm.

K senzoru je možné dokúpiť

Príslušenstvo
Náhradné diely
Príslušenstvo

CA-HST (1000 mg/l) 
CA-LST (10 mg/l):
Kalibračné roztoky pre vápnikovú ISE, balenie po 500 ml.
CA-MOD náhradný merací modul.

Náhradné diely

CA-MOD Výmenný modul pre vápnikovú ISE

Podpora

Slovenské návody

Zaujali Vás možnosti produktu?

Radi Vám z odpovieme na ďalšie otázky.
Kontaktujte nás telefonicky na čísle: 0918347372, 0905580022, alebo emailom spisak.peter(at)pmsdelta.sk